Runar Sandefjord-Nøtterøy Håndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Runar

Runar Sandefjord-Nøtterøy Håndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Runar slo Nøtterøy med seks mål

Bernt Horvik

Runar tok sin femte seier for sesongen da de slo Nøtterøy 38-32 i kveldens kamp i Runarhallen, etter å ha ledet 19-14 til pause, og ligger på andre plass på tabellen når seks serieomganger er unnagjort.

En godt besøkt Runarhall med hele 678 tilskuere ga våre spillere fortjent hyllest eter kampen.

Fornøyd Bård Tonning

• I dag var vi gode framover hele tiden og det er ikke ofte vi scorer 38 mål, sa Bård Kr. Tonning etter kampen.
  • – Bakover er jeg veldig godt fornøyd med forsvarsspillet det siste kvarteret, og vi startet også veldig godt de 15 første etter pause. I slutten av andre omgang scoret lagene hver annen gang, men totalt sett var det veldig mye å glede seg over.
  • At Trym Bilov-Olsen og Kenny Ekman ikke var med gjorde sitt til at de andre spillerne måtte kjempe mye hardere, og jeg synes vi klarte å rullere på laget under hele kampen, var Bårds avsluttende kommentar.

Nøtterøy ledet det første kvarteret

Det var gjestene fra Nøtterøy som kom best i gang, og de ledet det første kvarteret. Gang på gang kom det gjennomspill enten til linjen eller til kanten, samt at den tidligere Runar-spilleren Espen T. Røhmer kom til med sitt velkjente skudd. Fra Runars side kom Christoffer Rambo tidlig i fokus. Gang på gang foret han sine medspillere med fine pasninger. Det ble godt tatt vare på av Tobias Glemming på høyre kanten og Sander R. Myklebust på linjen. Da Sander fikk en utvisning kom unge Trym Kristian Bjåland-Tonning inn p linjen og scoret et fint mål.

Runar overtok føringen etter et kvarter

I det siste kvarteret av første omgang dominerte Runar. Da kom også Christoffer Rambo til med sitt fryktede skudd og før det var spilt fem minutter ledet Runar hele 24-14 og kampen var i realiteten avgjort. Samarbeidet mellom målvakt og forsvar var perfekt og før det var gått 10 minutter ledet Runar hele 27-16.

Da virket det som om våre spillere slappet litt av, for Nøtterøy reduserte fire ganger på rad før Tobias Glemming økte til 28-20, igjen etter pasning fra Rambo.

I slutten av kampen vekslet lagene med å score, men Runar holdt gjestene hele tiden på behørig avstand.

De siste tre minuttene ble avsluttet med hele seks junior på banen samt André Christiansen, og kampen ble avsluttet med et mål av Ørjan Gudmundsen.

Da kampen var slutt ble Tobias Rivesjö kåret til Runars beste, i «knallhard kamp» med Christoffer Rambo,

Nå blir det terping før søndagens bortemøte mot Elverum i kvartfinalen i NM, og neste seriekamp blir borte mot Fjellhammer neste søndag.