Elverum-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Så nær, så nær for Runar

Tapte 25-27 for Elverum

Bernt Horvik

Et halvt minutt før full tid hadde Runar en kjempemulighet til å utligne mot Elverum, men dessverre ble innhoppet fra Tobias Glemming reddet av Elverums målvakt Emil K. Imsgard, og dermed kunne Kasper T. Lien kontre inn kampens siste mål, og sikret Elverums 22. seier denne sesongen. Men så nærme har Runar ikke vært på lenge mot Elverum, for mange husker fortsatt det grusomme nederlaget 30-50 i cupkampen i Terningen Arena i oktober.

Leif Gautestad:

• Selv om Elverums trener og spillere mente at vi var det beste laget, står vi igjen uten poeng, og da får vi ta med oss det positive etter kampen, sa en litt skuffet Leif Gautestad da han ble intervjuet av TV 2 etter kampen.
  • Jeg synes vi gjorde en god prestasjon med Jokke på topp, men dessverre var vi litt uheldige med enkelte avslutninger, og før pause var det også for mange tekniske feil.
  • Vi skal gi alt for å kjempe helt inn for kampen om medaljene bak Elverum, og jeg håper vi kan bli et lag å regne med i sluttspillet, hvis spillerne holder seg friske og skadefri.

Christoffer Rambo som ble Runars toppscorer med 10 mål, ble intervjuet av TV 2 etter kampen:

• I starten gjorde jeg litt for mange tekniske feil og ble litt hengende for mye i angrepene.
  • Etter hvert løste det seg, og det er bittert at vi nesten klarte å kapre poeng fra Elverum i dag.

Joachim S. Christensen:

• Gøy for Emil (Elverums målvakt) at han ble matchvinner for Elverum, og jeg synes han blir bedre og bedre. Selv er jeg godt fornøyd med egen innsats, noe hans redningsprosent på 31 er et klart bevis på.

Børge Lund, trener Elverum til TV 2 etter kampen:

• Det var deilig at guttene ga meg to poeng på bursdagen min, men i kveld syntes jeg at Runar fortjente minste ett poeng. De har en bred stall og bakerst sto Jokke på topp i målet.

Kamputvikling:

Starten var meget målfattig, men Elverum var det beste laget og ledet 3-0 før Runar fikk sin første scoring etter syv minutter. Før det hadde laget fått to utvisninger, men klarte nesten å holde tett bakover i undertallene.

Etter 10 minutter begynte angrepsspillet å bli mye bedre. Fire mål på rad med scoringer av Rivesjö, tre ganger Rambo og Lindell, sendte Runar i føringen 7-4 før det var spilt et kvarter.

Så tok Elverum tak og før det var spilt 21 minutter hadde de scoret fem på rad og ledet 9-7.

Hjemmelaget fortsatte å presse, men noen flotte redninger av Jokke holdt Runar inne i kampen, og rett før pause reduserte Rambo til 11-13 med å sette ballen i et tom Elverum-mål.

Martin Lindell sjokkåpnete for Runar etter pausen, men Elverums spillere våknet raskt og scoret tre på rad før Sander satte sitt tredje mål fra linjen, og reduserte til 13-16.

Utover i omgangen fortatte Elverum å føre, men heldigvis hadde vi en topp Jokke på plass i målet, og sluttminuttene ble meget spennende.

Fire minutter før full tid utlignet Christoffer Rambo til 24-24, men dessverre ble det et par tekniske feil og Elverum ledet 26-24 drøye to minutter før full tid. Rambo reduserte rett etter og 44 sekunder før full tid tok Leif Gautestad «timeout», og i angrepet etter var det bare en praktredning av Elverums målvakt Emil K. Imsgard som hindret utligning, og i sluttsekundet satte Kasper T. Lien inn kampen siste mål, og Elverum vant 27-25.

Nå er det spilleopphold til vi tar imot Kristiansand i Runarhallen søndag 27. mars kl. 18.00.