Haslum HK-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Runar

Haslum HK-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Lørdag spiller gutta den siste kampen i årets serie og de fleste står på spill. Runar slåss for bronsemedalje og Haslum slåss for å berge plassen i Eliteserien.

Når vi ser på statistikken mellom lagene, er det svært jevnt.  Totalt er det spilt 45 kamper, hvorav Runar har vunnet 22, Haslum 21 og 2 har endt uavgjort.  Den totale målforskjellen er 1.262 – 1.258 i Haslum sin favør.

Høstens oppgjør i Runarhallen ble aldri spennende da Runar vant hele 33 – 20.

Det er lett å la seg lure av tabellen og tro at dette bør jo bli en enkel Runar seier, men det tror ikke vi. Selv om det har blitt tynt med poeng for Haslum har de vært med i stort sett alle kampene.  Vi må faktisk helt tilbake til før jul før vi finner et Haslum-tap på mer enn 3 mål!  I siste seriekamp borte mot ØIF Arendal hadde de 29 – 29 to minutter før slutt, men det raknet i sluttminuttene.  Kampen før tapte de 31-30 borte mot Halden, etter at hjemmelaget scoret i kampens siste sekund.

Hvis vi ser på spillerne til Haslum har de meget gode kanter i Stian Andre Brevik og Leopold Mortvedt Nicoluas.  Målvakten Thomas Langerud Kristoffersen er nå blitt fast inventar på rekruttlandslaget og har tatt store steg denne sesongen.  Linjespilleren Vegard Sørlie Tennfjord var på månedens lag for mars!  Bak på banen styrer evigunge Anders Røe spillet mellom sidebackene Benjamin Hakon Hallgren og kapteinen på 02-landslaget Aleksander Høiness.  Dessverre ble storskytteren korsbåndskadet i september og er borte i 12 måneder.

Vi møter et lag med mye kvalitet og som slåss med «kniven på strupen».  Her blir det fort en fight i 2 ganger 30 minutter!

Når vi ser på hvem som scorer for lørdagens duellanter, viser statistikken følgende: