ØIF Arendal Elite-Runar Sandefjord, Sluttspill REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Runar

I kveld reiser gutta til Arendal for å spille 2. kamp i kvartfinalen i sluttspillet.  Første kamp, søndag i Runarhallen, endte som kjent med 23-30 seier til bortelaget.

ØIF har dermed det beste utgangspunktet og vil med seier i kveld være klar for seminfinalen.

Skal vi lykkes med å snu dette, må vi opp på en helt annet nivå, enn på søndag.  Lite stemte og det var tydelig at Arendal vill mest og vant fullt fortjent.

Hva tror vi så om kveldens kamp?

Vi forventer et super tent Runar lag som entrer banen i Sør-Amfi i kveld. Vi forventer at samtlige spillere tar ut max og gir hjemmelaget helt annen motstand enn søndag.  Vi forventer spillere som er villige til å «blø for drakta» og fighte alt hva de er gode for og gi ØIF kamp helt inn.  Hvorvidt det vil være nok til å vinne vet vi ca. kl. 20:30.

Vi har vunnet i Sør-Amfi før, senest i høstens kamp.  Og hvis vi ser på statistikken så har vi spilt 11 kamper mot ØIF Arendal i Sør-Amfi.  Vi har vunnet 5, tapt 5 og spilt 1 uavgjort.

Da får vi vel anta at det er 50/50 i odds i kveld!

For ordens skyld, så nevner vi at kampen i dag skal avgjøres.  Ved uavgjort spilles det 2 x 5 minutter ekstra omganger.  Er det fortsatt uavgjort spilles det nye 2 x 5 minutter ekstra omganger, og deretter straffekonkurranse.  Men vi får vel håpe for begges lags skyld, at vi ikke kommer dit!

For de som ikke tar turen ned til Arendal anbefaler vi å se kampen live på Direktesport (kan gjøres via Sandefjords Blads hjemmeside)