Runar – Elverum Onsdag kl. 18:15 – Runar

Runar – Elverum Onsdag kl. 18:15

Onsdag kl. 18:15 er det ny Elitekamp i Runarhallen.  Denne gangen er det Elverum som kommer på besøk.

Etter et par tunge kamper, er det på tide med to poeng igjen og da kunne knapt oppgaven vært vanskeligere.

Storlaget Elverum kommer som vanlig et meget sterkt lag til Runarhallen. Det er også vanlig

Som vanlig har det vært store utskiftninger i Østerdalen:

Å erstatte spillere som Tobias Grøndahl, Magnus Søndenå, Robin Haug, Kassem Awad og Daniel Blomgren er ikke enkelt og det vil muligens ta litt tid får alle de nye er spilt inn.

Men det er høy klasse over nykommerne.

Den meget dyktige målvakten Richard Frisk skal stenge bakover.  Årets venstre bakspiller i Eliteserien forrige sesong, Mathias Rohde Larson vil nok også i år bli en nødt for de fleste lag.

Landslagsspilleren Erik Toft er kommet hjem etter mange år i Danmark og stortalentet Benjamin Berg vil sammen med Patrick Helland Andersen, utgjøre et meget solid par på høyre backen.

Etter 4 seriekamper er det, som ventet, Mathias Larson som er toppscorer for Elverum.  26 scoringer har det blitt for dansken, hvorav 12 er 7 metere.  Flest spillemål har stortalentet Patrick Helland Anderson.  Den hjemvendte storskytteren Erik Thorsteinsen Toft står med 17 scoringer så langt. 

Vi kunne ha listet opp en rekke flere spillere, da Elverum har dobbelt og tildel trippel dekning på spill posisjonene.  Det er et lag uten svakheter og er en virkelig nødt for våre gutter å knekke.

Trener Børge Lund sa følgende før sesongstart:

Vi håper og tror at gutta har nullstilt seg etter et par svake kamper.  Det har vært bra tidvis fremover, men vi har sluppet inn alt for mange mål.  Den defensive strukturen sammen med målvakts spillet må opp noen hakk, skal vi ha mulighet for poeng mot Østerdalens store stolthet.