Markedsutvalget

Markedsavdelingen i Runar ledes av Simen Smith Ringdal og hans besetning!
Den er bredt sammensatt av Runarvenner og sponsorer.  Det er pluss minus 10 medlemmer i utvalget og vi er på konstant jakt etter nye, kloke hoder som kan løfte oss mer og gi oss nye ideer.
Sammen jobber utvalget med fornyelse av eksisterende sponsorkontrakter, samt nye sponsorer.  Arbeidet med sponsorene starter lenge før sesongen starter og allerede i januar er markedsutvalget i gang med neste års sesong. Det avholdes korte, men hyppige møter som gjør at utvalget har en konstant fokus på både sponsorpleie og nytenking.

Som byens eneste eliteserielag, i gullstriden i Postenligaen og som nummer to på Norges håndballforbunds adelskalender skulle man tro at dette var en enkel jobb, det er det ikke.
Runar håndball har flere gode, og mangeårige sponsorer som alltid stiller opp for byens eneste eliteserielag. Men fortsatt mangler vi noen av byens flaggskip og store firmaer.
Håndball er en «billig» sport og sponse, og vi har en kontinuerlig jakt på både di store og de små kontraktene. Hvor det ikke finnes noen øvre eller nedre grense for hva vi tar imot av sponsormidler.

Markedsutvalget håper at byens sponsormarked stiller opp for Runar og sammen løfter den ærverdige klubben til nye høyder. Det er mange år siden Runarsponsorene utelukkende kom fra Haukerød og omegn. Runar er en klubb for hele Sandefjord.