Storseier over Bækkelaget – Runar

Storseier over Bækkelaget

Bernt Horvik

Runar tok sin tredje seier på rad da de gjestet Bækkelaget i Nordstrandhallen i kveld. Etter en knapp ledelse 14-13 til pause, løsnet det virkelig i annen omgang og Runar vant hele 33 – 24, og topper fortsatt tabellen når lagene har spilt tre kamper.

• Det er håpløst at arrangøren nok en gang ikke klarte å levere liveoppdatering, slik det også skjedde i serieåpningen borte mot Sandnes, og verre blir det når jeg hører at det heller ikke ble noen TV-overføring. Da er det bare å håpe at det vil bli mye bedre framover, startet Leif Gautestad da jeg hadde en prat med han på telefon etter kampen.

Leifs kommentarer om kampen:

Vi startet bra og ledet tidlig med fire mål. Da virket det som om guttene nesten var litt for fornøyde, for de lot Bækkelaget komme inn i kampen, og utover i knappet gjestene stadig innpå, men vi kunne gå til pause med ledelse 14-13.

En fin pauseprat tente guttene, og vi startet omgangen med et meget aggressivt forsvarsspill foran Mats som storspilte i målet og endte opp på en redningsprosent på 50.

Framover ble vi mer presise og jeg er meget godt fornøyd med seks kontringsmål.

Martin Lindell ble kåret til banens beste spiller med åtte mål på ni forsøk. Et stort pluss også til Christoffer Rambo.

Igjen hadde vi et topp målvaktspar der Anton Helberg reddet syv av 20 skudd før pause, og Mats Bjørnstad hadde 50 % i annen omgang og scoret i tillegg et mål.

Tuzov Tuzov vara tilbake på laget, men ble spart til senere kamper.

Kamputvikling:

Det er ikke lett å gi en god oversikt over kamputviklingen, men som det er skrevet over åpnet Runar meget godt og duoen Martin Lindell og Christoffer Rambo scoret Runars ni første mål, da Runar ledet 9-3. Da slappet guttene litt for mye av og Bækkelaget vant resten av omgangen.

I annen omgang stengte Runar bakover og hadde et aggressivt forsvara med en storspillende Mats  i målet.