Follo HK-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Kamprapport – Runar

Follo HK-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Kamprapport

Det ble et dramatisk oppgjør mot Follo HK.  Første omgang var preget av strålende målvakter i hjemmelagets Andreas Bjørkman Myhr og vår egen Joachim S. Christensen.  Dette kombinert med godt forsvarsspill gjorde at det ble en målfattig omgang.  Midtveis fikk Follo et lite overtak og kunne gå til pause med ledelse 12 – 10.

I andre omgang kom Runar ganske raskt ajour og med 10 minutter igjen hadde vi klart å tilrive oss en 2 måls ledelse. 4 minutter før slutt var ledelsen på et mål, og vi ryker på en to minutter på Andreas Hallberg (svært tvilsom etter å ha sett opptak).  Straffa setter Follo i mål og er ajour.  Kenneth Bach Hansen scorer i overtak og foretar et korrekt bytte med 3.10 igjen.  Delegaten blåser overrasket og påstår at Runar har foretatt et feil bytte.  Vi må således spille 4 mot 6.

Follo utligner igjen, men vi klarer å score på nytt i undertall.  Nok en utligning fra Follo før vi får straffe 30 sekunder før slutt.  Eirik er sikker og Follo tar time-out.  Med 10 sekunder igjen utligner Follos Jacob Lyngas Aaguist.  Runar tar time-out, men kaster bort ballen i siste angrep og kampen endre uavgjort 25 – 25.

Begge lag hadde sine beste spillere i nevnte målvakter.

På bakgrunn av delegatens feilaktige avblåsning og påfølgende utvisning har vi levert protest og krever omkamp.  Vi forventer at protesten tas til følge av to grunner.