FyllingenBergen-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Runar

FyllingenBergen-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Vi får ikke lange tiden til å «slikke våre sår» etter søndagens tap mot ØIF Arendal. Onsdag reiser vi til Bergen for å møte FyllingenBergen i Framohallen.

FyllingenBergen er en motstander vi har slitt mot de siste sesongene og da spesielt med 7-6 spillet som de har praktisert.  Nå er «hjernen» i spillet borte, da Mario Matic har gått til ØIF Arendal.  De er allikevel et av de beste lagene til å spille uten målvakt, så vi regner med å møte det i hvert fall i perioder.

FyllingenBergen har som oss og flere andre variert mye i prestasjonene.  I flere kamper har de spilt en strålende første omgang for så å «kollapse» i andre.  Tilsynelatende sikre seire har endt med tap, noe som gjør at de ligger på plassen bak oss i tabellen.  De har også en ganske tynn stall og blir hardt straffet når de mangler spillere.

Med fullt lag har de dog en veldig god startoppstilling.  De har gode kanter i Iben Hvidsten og Fredrik Mossestad.  Gode bakspillere i Inge Aas Eriksen, Jacob Weidermann, Kjetil Åndal og Haukerød gutten Sindre Aho.

De er flinke i et 5 – 1 forsvar som minner om det vi møtte søndag mot ØIF Arendal.

Skal vi ha mulighet til poeng, må vi få flyt i angrepsspillet og legge ned blod og tårer i forsvar.

Totalt har vi spilt 50 kamper mot FyllingenBergen.  26 seire, 3 uavgjort og 21 tap (total målforskjell 1.441 – 1.313)