FyllingenBergen-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Runar

FyllingenBergen-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Seier 35 – 28 i Bergen etter 18 – 12 ledelse halvveis.

Vi fikk ikke den beste inngangen til kampen da vi i løpet av uka «mistet» både Christoffer Rambo og Kenny Ekman.

Christoffer skadet tommelen etter 5 minutter av kampen mot Elverum og røntgen viste dessverre brudd!  Og det var «selvfølgelig» venstre tommel som ble skadet.  Dermed venter det minimum 4 ukers pause fra håndballen.

Kenny Ekman har pådratt seg lungebetennelse og er ute 10-12 dager.  Forhåpentligvis er han tilbake mot Kolstad neste lørdag.

Men når det er sagt, vi er ikke alene om å mangle spillere.  Dagens motstander har hatt mye skader og sykdom i det siste og manglet blant andre Fredrik Clementsen og Jens Dolberg Plougstrup

Kamputvikling:

Vi startet strålende i forsvar, godt hjulpet av Jokke i målet, og ledet 2 – 0 etter 5 minutter.  I andre engen stod også Tord Vårdal meget godt og etter 10 minutter stod det 4 – 4.  Det var tydelig at vi slet litt i angrep uten en venstre hånds høyre back.  Etter hvert fikk vi bedre struktur i angrepsspillet og midtveis i omgangen ledet vi 8 – 6.

Etter 18:46 tok Bergen time-out på stillingen 10 – 7 til bortelaget.  Time-outen gav ingen umiddelbar effekt og vi skaffet oss en 5 måls ledelse 14- 9 etter 22:22.  Frem mot pause vekslet lagene på å score og det varierte mellom 3, 4 og 5 måls ledelse til de hvite englene fra Haukerød.  30 sekunder før pause banket Trym Bilov Olsen inn 18 – 12 og den ledelsen beholdt vi til pause.

2. omgang startet med 4 raske Runarscoringer og vi var 10 mål foran.  Kampen var i realiteten avgjort selv om Bergen lagde de neste to, slik at stillingen etter 5 minutter var 14 – 22.  Sakte men sikkert økte vi igjen ledelsen og etter 16:41 var vi 11 mål foran og stillingen var 19 – 30.  Vi hadde full kontroll, selv om Bergen kom litt nærmere på slutten og etter 60 minutter kunne gutta juble for 7 måls seier.

Sander Rogne Myklebust ble kåret vil vår beste spiller.  Han fikk hard konkurranse av Tobias Glemming og Tobias Rivesjø!

Sluttresultat:     28 – 35

Pauseresultat:  12 – 18

Toppscorer Bergen: Philip Holm 8