Halden Topphåndball-Runar Sandefjord, NM Senior Menn 1920 > Forhåndsomtale – Runar

Halden Topphåndball-Runar Sandefjord, NM Senior Menn 1920 > Forhåndsomtale

Etter fjorårets sesong mistet Halden en rekke sentrale spillere. Lagets suverene toppscorer Kristian Stranden dro til Sverige. Nr. 2 på toppscorerlista for Halden, Gabriel O Setterblom, gikk til Kolstad.  Den meget solide linjespilleren Thomas Solstad forsvant til Elverum.  Legg så til at den meget gode målvakten Rasmus Bech gikk til Drammen, så var det kanskje Ikke så rart at de fleste anså Halden som et bunnlag.

Men Halden gjorde det Halden har vært flinke til de siste sesongene.  De har hatt en egen evne til å finne gode erstattere og litt etter litt ble laget forsterket frem til sesongstart.

En ny solid målvakt i Bertram Obling kom fra Danmark.  Alexander Mitrovic kom på lån fra Elverum.

I tillegg kom Martin Vilstrup Andersen fra danske Team Sydhavsøerne rett før sesong

Disse sammen med kontinuitetsbærene i Trym Bilov-Olsen og kantene Hans Fredrik Cordt-Hansen og William N. Nilsen-Nygaard gjør at Halden blir et lag å regne med denne sesongen.

Vi forventer derfor en svært tøff kamp i kveld i Remmenhallen.  Fremgangen vi hadde mot Bækkelaget sist, må fortsette dersom vi skal ha forhåpninger om semifinalebillett. Forvarspillet har vært solid hittil i sesongen, men vi har mye å gå på i det offensive spillet.  Antall kontringer er for lite i forhold til forsvarsspillet og det etablerte angrepsspillet har vært under enhver kritikk.  Vi har spilt for sakte og for lite trøkk.

Men det meldes om bedring på treningene, så får vi se om vi også får det ut i kamp.