ØIF Arendal Elite-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Runar

ØIF Arendal Elite-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Vår neste motstander er laget som gjør byens med nest flest soldager stolte, ØIF Arendal. 

ØIF var tippet som et av topplagene og ligger pr. i dag på 2. plass, bak suverene Elverum.  Men starten ble ikke helt som ØIF hadde håpet.  Etter 4 serierunder stod laget med 3 tap og lå på direkte nedrykk. Men så fikk Marinkos gutter opp dampen og de siste 13 seriekampene har gitt 10 seire, 2 uavgjorte og 1 tap. 

Men, det som kanskje er meste imponerende levert denne sesongen, er kampene mot HBC Nantes i Playoff-kampene til gruppespillet i EHF Europleague.  Etter to kamper kunne det Franske storlaget med Kiril Lazarov i spissen, puste lettet ut etter seier 60 – 59 sammenlagt.  ØIF var således kun 1 mål fra å slå ut laget som senest mai 2018 spilte finale i Champions League.

Det er med andre ord en formidabel motstander vi har til søndag.

Ikke bare har de en meget solid første sekser i bakspillerne Sondre Paulsen, Martin Lindell og Josip Vidovic, linjespiller Jesper Munk Johanson og kantene Sander Løvlie Simonsen og Olaf Richter Hoffstad (tidligere SH). De har også en meget solid benk med blant andre Eirik Heia Pedersen, Mario Matic, Kristian Rammel og Andre Lindbo.  Legg så til to gode målvakter i Kristian Jurisic (eks. Runar) og Andrè Bergsholm Kristensen (tidligere SH).

Men for all del, vi reiser til det blide Sørlandet på poengtokt!  Og vi har faktisk god statistikk i Sør-Amfi.  De to siste oppgjørende har endt med Runar seire 31 – 28 og 35 – 32😊

Foto: Ravn Foto
Foto: Ravn Foto