Runar Sandefjord-Bækkelaget Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Bækkelaget Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Kampene kommer tett og det er ikke lenge vi har anledning til å «suge på karamellen» etter gårsdagens seier på Jæren. Allerede onsdag venter en ny tøff kamp når Bækkelaget Håndball Elite kommer på besøk.

Bækkelaget viste god form da de holdt medaljefavoritten ØIF Arendal til uavgjort 23-23 i går. Kamper mot BSK blir ofte veldig jevne, noe de siste 3 oppgjørene viser:

  • BSK – Runar                       28-28
  • Runar – BSK                       24-23
  • BSK – Runar                       27-27

Totalt har vi møtt BSK 26 ganger, 11 seire, 2 uavgjort og 13 tap er fasiten så langt.

BSK har et ungt lag, men de har noen sentrale rutinerte spillere som vi må passe ekstra godt på. Høyre bakspiller Emil Midtbø Sundal har som eneste spiller klart å bli toppscorer i Eliteserien 3 år på rad.  Og han er godt i gang i år også og har allerede skaffet seg en liten ledelse i jakten på tittel nr. 4.

Fjorårets beste linjespiller i Eliteserien, Aksel Andre Strupstad, er også verdt å merke seg.  I tillegg har de gode og spennende unggutter i Trym Korperud Johansen og Oscar Aleksander Lysgård.  Fabian Sandven er også tilbake etter en sesong i danske Nordsjælland. Legg så til et godt målvaktspar, så er det mye våre karer må ta hensyn til onsdag.

Men folkens, vi har absolutt mulighet til seier nr. 4 på rad, men det vil koste blod, svette og tårer! Og det kan vi love dere kjære Runar publikummere, det skal ikke stå på innsatsen!