Runar Sandefjord-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Folkens, det er ufattelig mye som er viktigere og alvorligere enn en håndballkamp.  Vi er heldige som får lov å drive med sporten vår, som vi er så glade i og som forhåpentligvis også bidrar til litt idrettsglede i byen vår.  Det blir derfor litt feil å si at søndagens kamp er veldig viktig. Men hvis vi glemmer litt det andre og tenker kun håndball så er søndagens kamp særdeles viktig!

Vi møter laget som ligger rett bak oss på tabellen Follo HK. De er et poeng bak oss og det er kun det ene poenget som skiller oss i dag fra direkte nedrykk.  Seier søndag og vi får en liten luke på 3 poeng, mens et tap sørger for at det er vi som ligger på direkte nedrykk.

Vi kan love dere to lag som er villige til å gå i krigen for poengene og vi forventer også et realt bikkjeslagsmål.  Kampen i høst endte først uavgjort men etter en omdiskutert delegatavgjørelse så protesterte vi på kampen.  Fikk omkamp som vi vant 28-23.  Uten protest og omkamp hadde vi i dag ligget på direkte nedrykk.  Vi trenger vel ikke si mer enn at det lukter dramatikk og nerver på høyspenn til søndag.

Håper derfor at de av dere som ikke skal på fjellet, eller til Syden i vinterferien, tar turen til Runarhallen og støtter gutta.  Husk at det kan være deres støtte som til slutt blir utslagsgivende på om poengene blir igjen i Sandefjord eller tar Bastø ferja over til andre siden!

Foto – Ravn Foto