Runar Sandefjord-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Søndag er det klart for ny «thriller» i Runarhallen da FyllingenBergen kommer på besøk.

FyllingenBergen er et lag vi har slitt med de siste sesongene og spesielt når de kommer i sitt 7 med 6 spill.  FyllingenBergen fikk en treg start på sesongen, men de siste kampene har vist klar fremgang. 

Spesielt Haukerød gutten Sindre Aho har fått fart på målproduksjonen og nærmer seg lagets toppscorer Inge Aas Eriksen.  Eriksen har 101 scoringer på 17 kamper, mens Sindre har kommet opp på 93.  De har også en god og spennende bakspiller i Nøtterøygutten Jacob Weidemann.

Solide linjespillere som «elsker» 7 mot 6 spillet samt gode kanter, gjør at det er mye å passe opp for til søndag.  Av kanter kan vi nevne 2002-modellen Ebbe Stankiewicz som har kommet som et skudd utover i sesongen.  Og ja, han er sønnen til vår gamle målvakts helt Jan Stankiewicz.

Vår kamp mot ØIF Arendal var en solid kamp fra guttene.  Vi fulgte ØIF til døra og det er det tross alt ikke så mange som gjør i Sør-Amfi.  Vi håper derfor at vi kan fortsette den gode trenden og sørge for at poengene blir igjen på Haukerød.  Etter Follo sin seier på søndag, trenger vi å få litt avstand til de igjen.

Litt statistikk til slutt.  Vi har spilt totalt 51 ganger mot FyllingenBergen. Det har gitt 26 seire, 3 uavgjort og 22 tap.  Total målforskjell 1.465 – 1.341

Glade gutter etter seier mot Follo – Foto: Ravn Foto