Runar Sandefjord-Halden Topphåndball, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Halden Topphåndball, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Kampen mot Halden blir en kamp mellom to lag som absolutt har behov for poengene.  Fra 6 til 11 plass på tabellen er det svært jevnt og begge lagene ligger i dette i dette sjiktet.

Halden er litt «ujevnt» lag som blander strålende kamper med mindre gode prestasjoner.  De har et godt lag med en særs god målvakt i Bertram Obling.  Han har kanskje vært seriens beste målvakt så langt.

Av utespillere er det flere å legge merke til.  Vår «egen» Trym Bilov Olsen har en lei tendens til å lykkes svært godt mot hans gamle bysbarn.  Hittil i sesongen har han 56 scoringer på sine 10 kamper. 

Kantspillerne William Nilsen-Nygaard og Hans Fredrik Cordt-Hansen scorer i snitt 4 mål i hver kamp. Bakspillerne Matin Vilstrup Andersen og Alezander Mitrovic er også flittige målscore.

Selv varierer vi alt for mye om dagen.  Etter en skikkelig opptur mot Kolstad var det skuffende at vi falt tilbake i lørdagens kamp mot Fold St. Hallvard.  Forhåpentligvis leverer vi bedre varer til onsdag, noe vi som regel har gjort hjemme!