Runar Sandefjord-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Etter 9 kamper hvorav 7 seire, ligger vi fortsatt på andre plass på tabellen, noe vi er svært fornøyde med.

Vi står nå foran 4 svært tøffe kamper på rad, da alle topplagene venter på løpende bånd og først ut er 6. plasserte Halden Topphåndball.

Halden er kanskje det laget som har overrasket mest hittil i sesongen og kan vise til 5 seire, 1 uavgjort og 3 tap.  De to siste kampene har endt med knallsterke serie over Drammen HK (34-30) og Nærbø (30-27).  Vi møter med andre ord et lag som er fulle av selvtillit og ambisjoner om å reise fra Runarhallen med to poeng.

Som vanlig mistet Halden en del sentrale spillere før sesongstart og som vanlig har de klart å erstatte disse godt.  Høyre kanten Morten Bøe Lindner (ny fra Falk) er lagets toppscorer med 54 scoringer så langt i sesongen. 

Bakspillerne Jonas Jensen, Truls Erik Grøtta og Joshua Krohn Grace fordeler scoringene jevnt mellom seg.  Linjespilleren Hannes Nyström er en av seriens mestscorende linjer.  Men den kanskje viktigste brikken er evigunge Morten Nergaard.

Så må vi også nevne Jan Thomas Lauritzen.  År etter år «mister» han et helt lag, for så å bli tippet ned og alltid klare seg med god margin.  Og årets sesong har kanskje vært den mest imponerende av dem alle!

Selv har vi hatt en god kamppause.  5 spillere har vært av gårde med forskjellige landslag, men vi har fått trent godt, fått skadede spillere tilbake og fått syke spillere friske!

Vi stiller godt forberedt og er klare for å «krige» og å fortsatt være ubeseirede i Runarhallen!

Kampsponsor er Bjørvik & Haugen AS, en trofast samarbeidspartner til  Runar gjennom mange år