Runar Sandefjord-Haslum HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Haslum HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Håndball EM er over noe som betyr at klubbhåndballen begynner igjen.  Bronsemedaljen kan vi «suge på» litt til, før det er blod, svette og tårer som gjelder.

Vi har hatt en god treningsperiode og begynner å få skadede spillere tilbake igjen, men ikke alle er helt restituert.  Uansett er vi klare til å ta imot Haslum førstkommende søndag. 

Vi møter et Haslumlag anført av EM spilleren Sander Andreassen Øverjordet.  Men det er ikke bare Sander som var med på å skape trøbbel for Elverum i NM-finalen i romjula.  Laget har en rekke sterke spillere.  Målvakten Trond Tjemsland har en lei tendens til å stenge buret mot oss, noe vi senest opplevde i høstens oppgjør i Nadderud Arena som endte med Haslum seier 24-23.

De har gode kanter i Stian Brevik, Thomas Kristensen og Nikolai Strickland (avgjorde i siste sekund i bortemøtet).  Mye skuddkraft i bakspillerne Felix Lunde, Anders Røe og Binai Aziz.  Legg så til solide linjespillere i Vegard Tennfjord og Peder Dominic Grimstad, så er det en skikkelig nøtt vi må knekke søndag.

Men for all del folkens.  Vi er klare til å slåss om poengene og tabellen lyver ikke.  Søndagens to poeng er særs viktige.  Skal vi begynne å se oppover, må poengene snart begynne å komme…

Haslum IL / Haslum HK har vi møtt 41 ganger og det er svært jevnt.  20 seire, 2 uavgjort og 19 tap er fasiten så langt.  Målforskjellen er 1.164 mot 1.142 i Haslums favør.