Runar Sandefjord-Kolstad, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Kolstad, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Når vi tar imot Kolstad søndag så er det en relativ ny klubb i toppsammenheng.  De rykket opp i eliteserien i 2015 og var av mange tippet som en klar nedrykkskandidat den første sesongen. Men skeptikerne tok feil og laget endte på en imponerende 6 plass. Året etter ble det 7. plass og sesongen 17/18 ble de nr. 8 før nok en 6. plass ble fasit sist.  I år sikter de høyere enn fjoråret og starten på sesongen viser tydelig at de er på jakt etter medaljer!

Klubben er under sterk vekst på alle plan, og fremstår i dag som en klubb som er klar til å ta opp kampen mot de beste.  De drives godt administrativt og har en solid økonomi.    

I fjor høst kom de inn i en ny flotte Kolstad Arena noe som har resultert i at interessen for klubben har økt mye.  Hittil i sesongen har de hatt en snitt på fantastiske 3.026 tilskuere på sine 4 hjemmekamper.  Nå skal det riktignok sies at den siste hjemmekampen ble spilt i nye Trondheim Arena sammen med Byåsen foran hele 7.013 tilskuere.  En normalkamp drar 1.500 – 2.000 personer.

De har et meget spennende lag, med gode spillere over hele linja. De har gode kanter i Daniel Brandmo og Elias Schaanning Thome. Solide bakspillere i landslagsaktuelle William Aar, danske Rasmus Carlsen og Gabriel Setterblom. To gode linjespillere i Tom Kåre Nikolaisen og Martin Pedersen.

Legg så til årets målvakt i eliteserien 2018/19, Lars Eggen Rismark, så skjønner vi at det er en voksen motstander vi møter søndag.

Foto: Ravn foto