Runar Sandefjord-Kristiansand Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Runar

Enkel seier over Kristiansand

Bernt Horvik

Herrelaget vant hele 35-26 over Kristiansand i Runarhallen søndag kveld etter å ha ledet 17-14 til pause.

Når bare to kamper gjenstår i seriespillet har Runar fortsatt håp om å kapre tredjeplassen i serien, for laget ligger på fjerde plass på tabellen bak Kolstad med samme poengsum og møter Sandefjord i et tøft lokaloppgjør neste søndag.

Trener Leif Gautestad godt fornøyd med kampen:

I dag var vi solide begge veier, sa Leif etter kampen. Før pause bød Kristiansand opp til dans og spilte utgruppert i forsvar, men dette var vi forberedt på og etter pause malte vi på og viste etter hvert at vi var et klart bedre lag.

Positivt var det også at vi viste fra at vi for øyeblikket har en god bredde i troppen.

Kamputvikling:

Christoffer Rambo og Tobias Rivesjö slo an tonen i åpningsminuttene og scoret henholdsvis tre og to mål samt en flott kontring av Mads F. Rekstad, og Runar ledet 6-3 før det var spilt 10 minutter. tEter hvert kom Kristiansand inn i kampen, men var aldri nærmere enn ett mål bak.

Etter å ha bommet på sine to første forsøk, lyktes Sander R. Myklebust fra linjen og Martin Lindell viste at han vil bli en meget viktig brikke for Runar i slutten av sesongen med sine fire scoringer før pause.

Bakerst vartet Jokke opp med flere flotte redninger og hadde en redningsprosent på nærmere 40 før pause.

Kristiansand hadde før pause sin beste spiller i Øyvind Frigstad som i forrige sesong spilte for Runar.

Trioen Rambo, Lindell og Rekstad sto for de syv første målene etter pause. I tillegg fortsatte Jokke å spille opp mot sitt beste.

Midtveis i omgangen festet Runar et skikkelig grep på kampen og ledet hele 30-22 før det var spilt 20 minutter. I denne perioden viste André P. Tuzov at skuddarmen er intakt og scoret fire fine mål, og fra venstre kanten noterte 04-spilleren Preben Gram seg for et fint kantmål.

I slutten av kampen fikk også de tidligere Nøtterøyspillerne Kasper H. Furu og Robin G. Wulvik spilletid og noterte seg for hver sin scoring – de første i A-kamp for Runar.

André P. Tuzov avsluttet kampen med å score sitt femte mål for kvelden.

Etter kampen ble Øyvind Frigstad, som ble skadet tidlig i annen omgang, bestemannspremien for gjestene, mens Martin Lindell ble kåret til Runars beste.