Runar Sandefjord-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Onsdag får vi besøk av mønsterbruket på Jæren!

Nærbø ligger med sine 19 poeng på en 5. plass på tabellen. Det er 6 poeng bak våre gutter, men Nærbø har en kamp mindre spilt. Vinner de den, er de 4 poeng bak.

Det er derfor en meget viktig kamp vi har onsdag. Med Runar seier og Nærbø er nesten «hengt av» i kampen om medaljene, mens de er med for fullt, dersom de vinner.

Vi har møtt Nærbø to ganger tidligere i sesongen. I NM ble det en thriller som først tippet i vår favør etter ekstraomganger. I serien måtte vi reise hjem fra Jæren med 30 – 33 tap!

Nærbø er veldig jevnt besatt og har ingen store stjerner som utmerker seg.  De har heller ingen svakheter og har en av de jevneste troppene i ligaen.  Laget består av mange lokale gutter som har spilt sammen i mange år, og er derfor et god «innkjørt» lag.

Hvis vi skal trekke frem noen navn, kommer vi ikke utenom familien Haugseng. Pappa Rune var i en årrekke trener for laget. Nå er han gått ned som hjelpetrener for Heine Jensen. Sønnen Tord har 65 scoringer på 15 kamper (høyeste snittet).  Nevø Andreas er lagets toppscorer med 71 scoringer og bror til Andreas, Rassin er også en viktig brikke for laget.  

Men at vi ikke nevner flere, betyr ikke at vi ikke tar de på alvor. Samtlige spilleposisjoner er godt besatt hos Nærbø!

Hva så med oss selv?

Vi har begynt 2. del av sesongen godt med 2 seire. Spillet bærer nok preg av den ujevne oppkjøringen og sykdom i laget. Forhåpentligvis blir enda flere friske til onsdag og vi er enda litt mer samspilte, noe som trengs dersom poengene skal bli igjen i Runarhallen.

Vi lover maksimal innsats fra første sekund.  Dette blir en tøff fight, hvor ingenting blir lagt imellom, i kampen om poengene.