Runar Sandefjord-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Runar

Runar Sandefjord-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Bortelaget ble for sterke med en 32 – 28 seier.  Vi fant aldri helt ut av Nærbøs offensive spill, samtidig som vi ikke fikk tak i gjestene bakover.

1. omgang

Vi startet dårlig og var 0-3 bak etter 5 minutter.  Nærbø startet i et offensivt forsvar og våre gutter slet med å finne ut av det.  Noen tidlige utvisninger (av den billige sorten) gjorde også at starten ble tung. På stillingen 5-8 tok Leif og Bård time-out og vi gikk over til 7-6 spill.  Det gav umiddelbar effekt og vi var ajour på 10-10.

Nærbø hadde på ingen måter tenkt å la hjemmelaget overta initiativet og gikk fra igjen til en 16-14 ledelse til pause.  Omgangens store spiller var Nærbøs høyre bakspiller Lars Sigve Hamre som banket inn 8 scoringer på 9 skudd.

2. omgang

Vi startet akkurat like dårlig i andre omgang og etter få minutter var Nærbø foran med 19 – 14. Deretter ble det en kamp med å forsøke å komme ajour, men nærmere enn 2 mål kom vi aldr.  Til slutt ble den en 4 måls seier til gjestene. Vi dro også på oss totalt 8 utvisninger, uten at publikum skjønte så mye av en del av dem.

Sluttresultat: 28 – 32

Pauseresultat:  14 – 16

Toppscorer Nærbø: Lars Sigve Hamre 11

Toppscorer Runar: André Tuzov 7