Runar Sandefjord-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2223 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2223 > Forhåndsomtale

Nærbø har fått en tøff start i årets serie.  De to første kampene var mot gullfavorittene Kolstad og Elverum, som begge endte med knepne tap.  Da de så møtte Haslum på hjemmebane sist, regnet nok de fleste med at de første poengene skulle komme.  Men et hardt kjempende bortelag kunne reise hjem fra Jæren med 27-26 seier.

Det er derfor et poengløst og kanskje litt «desperat» Nærbø lag som kommer til Runarhallen søndag.

Store deler av fjorårets spillerstall er intakt hos Nærbø. Av overganger er det vel kun Andreas Haugseng ut og «vår» Joachim Søholm Christensen og Kasper Lothe inn, som er av stor betydning.

Nærbø er et jevnt besatt lag, med gode spillere på alle posisjoner. De er kjent for å spille med mye entusiasme, innsatsvilje og tæl.  Kameratgjengen fra Jæren er blitt voksene og det er kun noen måneder siden de vant European Cup! 

De varierer forsvarsspillet mellom tradisjonelt 6 – 0 og forskjellige offensive varianter. Angrepsspillet er preget av hurtighet, gode relasjoner over lang tid og dyktige kantspillere.

Det er to lag som er forventet å kjempe i topp 6 som møtes søndag. De har historie for å lage gode kamper med høyt tempo. Med Jokke på plass i Runarhallen igjen, vet vi at det blir både spenning og høy temperatur og han er helt sikkert supermotivert for å stikke kjepper i hjulene for sine gamle lagkamerater!

Jokke jubler for en redning i fjorårets cupkamp mot Nærbø – Foto: RavnFoto

Hva så med oss selv? Vi har fått en fin start på årets serie, men det er først nå vi først får kjenne på hvilket nivå vi holder.  Vi håper å møte med et skadefritt mannskap og vil gjøre alt vi kan for å fortsette den gode starten! Ikke gå glipp av dette, her blir det action!