Runar Sandefjord-Nøtterøy Håndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Nøtterøy Håndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Etter tre seire på rad i serien, fikk vi oss en liten leksjon i Trondheim og tapte for et heltent Kolstad.  4 dager senere var vi igjen tilbake på vinnersporet da Nærbø IL ble slått i Cupen og forrige onsdag vant vi vår 4. kamp i serien da KRS ble slått.

Kjøp billett til onsdagens kamp mot Tønsberg Nøtterøy her

Tønsberg Nøtterøy har spilt 5 seriekamper og står med 1 seier og 4 tap. Felles for alle tapene, med unntak av søndagens kamp mot DHK, er at de har vært nære. 2, 3 og 4 mål har skilt dem mot Fjellhammer, Nærbø og Bækkelaget.  Og i alle kampene har de vært med hele veien, før det har vært litt «stang ut» de siste 5 minuttene.

Vi tar derfor Tønsberg Nøtterøy på høyeste alvor, selv om vi må finne oss i et lite favorittstempel.

Når vi ser litt på lagoppstillingen til Tønsberg Nøtterøy er det mange tidligere Runarspillere å finne.

Øverst på toppscorerlisten ligger Amadeus Hedin (Runarspiller sist sesong) og han følges tett av evigunge Kennie Boysen (Runarspiller for 3 sesonger siden).  I tillegg styres mye av spillet av playmakeren Espen Røhmer (Runarspiller sist sesong).  Den 4. «Runarspilleren» er Gustav Bergendahl.

Av andre sentrale spillere er høyre bakspiller Anders Teige Bøe, linjespiller Jørgen Wasvik. 

Vi tror at nøkkelen til søndagens kamp er å fortsette det gode forsvarsspillet.  Å klare å holde venstre- og høyre bakspillerne til Tønsberg Nøtterøy nede på et akseptabelt antall scoringer.  Vi må også spille disiplinert i angrep, slik at vi unngår kontringer og lette mål imot.