Runar Sandefjord-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Runar

Runar Sandefjord-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Fantastisk kamp av Runar

Vant hele 29-21 over ØIF Arendal

Bernt Horvik

Runar vant med hele åtte mål over ØIF Arendal foran 912 begeistrede tilskuere i Runarhallen i kveld etter å ha ledet 15-12 til pause. Dermed rykket de igjen opp på tredje plass på tabellen når bare fire kamper gjenstår.

Leif Gautestad kommentar:

• Dette var den beste kampen vi har spilt siden vi rykket opp igjen, sa en begeistret Runar-trener Leif Gautestad etter kampen.
  • I dag hadde vi kontroll fra start til slutt.
  • Bakerst storspilte Jokke i målet og hadde en redningsprosent på 50, og hadde et flott forsvar foran seg.
  • Framover slo den tidligere ØIF-spilleren Martin Lindell an tonen og scoret fem mål før pause. I andre omgang tok Christoffer Rambo tak i angrepsspillet og dundret inn fem flotte mål, og også Tobias Rivesjö viste at vi har en god bredde i angrepsspillet.

Bård Kristian Tonning:

• Guttene spilte med struktur og rytme, og det skal bli spennende å reise til Elverum og møte seriemesterne til kamp til søndag.
  • I dag sto guttene på som løver i forsvar, og bakerst ruvet Jokke med en av sine beste kamper.
  • Dette ga oss god trygghet og framover spilte vi oss gang på gang til store sjanser.

Joachim S. Christensen:

• Dette er en kamp jeg må se igjen. Jeg forstår ikke hvordan jeg klarte å redde enkelte av skuddene, og i dag hadde jeg et topp forsvar foran meg.

Jokke ble også kåret til banens beste spiller – helt fortjent.

Kamputvikling:

Runar gikk i føringen fra start med to ganger Rivesjö og mål fra linjen av Sander. ØIF kom inn i kampen og var oppe på 3-3, men nærmere enn det kom de ikke. Utover i omgangen viste Martin Lindell hvorfor han ble toppscorer da han spilte i ØIF, og scoret fem flotte mål.

Etter et kvarter tok ØIF Arendal «time out» på stillingen 9-6, men det hjalp lite. De reduserte til 8-10, før det var klart for flotte avslutninger av Tobias Glemming fra kanten, samt at Jokke gang på gang vartet opp med store redninger, og stoppete blant annet tre syvmeterskast.

Eter å ha vært litt anonym før pause i angrepsspillet, tok Christoffer Rambo virkelig fra skuddarmen i annen omgang og scoret Runars fire første mål.

Bakerst fortsatte Jokke å storspille og reddet nok et syvmeterskast, og Runar ledet hele 26-18 før det var spilt 21 minutter.

I sluttminuttene fikk målvakten Simon Egtved og kantspiller Robin R. Wulvik noen minutter på banen, og fikk føle på hvordan det var å spille på et lag som virkelig er i støtet for tiden.

André Tuzov avsluttet kampen med å score Runars 29. mål på en flott flyver.