Runar Sandefjord-Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Sjeldent har et lokalderby hatt større nerve enn søndagens. Vi må vinne for å være med i bronsekampen, som mest sannsynlig nå er et to lags oppgjør (Runar og Kolstad).  Sandefjord tok et «livsviktig» poeng mot Nærbø i går og er nå klatret opp fra direkte nedrykk. De kom a poeng med Haslum og har Haslum på innbyrdes oppgjør.

I et lokalderby kan vi nesten alltid glemme alt av statistikk og forhåndsanalyser.  Lokalderbyer lever sitt eget litt og vi ser ofte att innsats slår klasse!

Hva kan vi forvente oss av Sandefjord til søndag?

Sandefjord har to lynvinger i Simen Søgaard og Kristoffer Norgren Olsen. De kommer til å løpe på alt! Den «gamle» Runarspilleren Espen Tokerud Røhmer har hatt en ny vår etter overgangen fra Tønsberg Nøtterøy.  Mot Nærbø endte han opp med 7 scoringer på 8 skudd.  De har to gode høyre bakspillere i Sander Linderud og Fredrik Engelstad og bakerst leverte både Johan Bergqvist og Sander Akerlie 36 % mot Nærbø.

På venstre backen er det Anders Jansrud som får mest spilletid, men også Sander Ree-Lindstad har visst god form i det siste.  På linja er det Tarik Repesa og Håkon Økern som deler på spilletiden.

Og til slutt må vi ikke glemme Anders Hallberg i midten.  Han har vært plaget litt av skader noe som nok var årsaken til at Espen Røhmer kom.  Uansett er han nok lysten på å vise gamle lagkamerater at han fortsatt har mye håndball i seg.

Men først og fremst kan vi forvente en enorm innstilling og fightervilje!  Einar Veierød er god på å fyre opp gutta når Runar står på andre siden av parketten!

Hva så med oss selv?

Søndagens kamp mot Kristiansand Topphåndball var nok en meget god kamp fra gutta. Samspillet blir stadig bedre, og vi fikk anledning til å vise at bredden i stallen er både stor og god!

Hvis vi klarer å spille disiplinert og holde oss til avtaler, har vi stor tro på at poengene forblir i Runarhallen.  Disiplin blir derfor et nøkkelord! Vi må ikke tillate at Sandefjord får kjempet oss ut av konseptet!

Dagens matchsponsor: