Sandnes-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2223 > Kamprapport – Runar

Sandnes-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2223 > Kamprapport

Litt forsinket, men her kommer kampreferatet:

Vi fikk en god start mot et heltent hjemmelag. Etter drøye 6 minutter var vi foran med 5 – 2. 3 måls ledelsen holdt vi frem til 8 – 5 før vi i en periode mistet konsentrasjonen og ble mer unøyaktige. Det benyttet selvsagt hjemmelaget seg av og etter 16 minutter var de foran 10 – 9.

Kanskje blir vi litt for fornøyde og da detter konsentrasjonen et lite hakk.

Det var jevnt helt frem til pause og vi kunne gå i garderoben med en 16 – 15 ledelse.

Andre omgang startet også jevnt, før vi etter 8 minutter igjen kunne komme 3 mål foran på stillingen 20 – 17.  Etter hvert fikk gutta mer orden på forsvaret og kombinasjonene satt veldig bra mot Sandnes offensive forsvar. 10 minutter før slutt var vi foran 30 – 23 og 7 måls ledelsen holdt hele veien inn.

Vi er gode når vi er konsentrerte, men det sviner fortsatt for mye sa Bård etter kampslutt. Sandes er tøffe i duellspillet, har mye vilje i spillet noe flere lag vil merke.

Leif sin kommentar:

Første omgang er vi gode fremover, spiller oss frem til gode sjanser, men slipper inn for mye mål.

I andre omgang fortsetter vi det fine angrepsspillet, og skjerper forsvars- og målvakt spillet.  Vi ender opp med 18 redninger totalt og vinner en forholdsvis komfortabel 7 måls seier.

Av spillere som utmerker seg er det vanskelig å komme utenom Robin og Sander.  Robin har 11 scoringer på 11 skudd og Sandar har 7 scoringer på 7 skudd.

For øvrig fungerte liveplottinga svært dårlig mht. målvakts redninger.  Vår statistikk, som er korrekt viser 18 redninger, mens liveplottinga kun 5!!

Sluttresultat:     26 – 33

Pause:                  15 – 16