Byggmakker Sandefjord – Runar
Byggmakker Sandefjord

Nordmenn er verdensmestre i oppussing, og alle verdensmestre trenger et støtteapparat. Vi i Byggmakker legger til rette for at du skal lykkes, enten du skal i gang med et lite eller stort prosjekt. Vi diskuterer gjerne fremgangsmåte og smarte løsninger med deg, og i varehusene våre kan du få gode tips og råd om verktøy og materialvalg. Uansett om det er trelast, byggevarer, verktøy, gulv eller maling, vi har alt du trenger til prosjektet ditt.

Skal du gjøre det selv, trenger du litt hjelp eller vil du få hele jobben gjort fiks ferdig? Byggmakker samarbeider med dyktige håndverkere, og formidler de beste der du bor. Vi har også en rekke praktiske tjenester som fakturaløsning, gratis tak- og vindussjekk, gratis lån av tilhenger eller hjemtransport. Besøk våre flotte varehus eller prøv nettbutikken. Velg mellom klikk og hent eller få varene levert helt hjem.

Dette varehuset var tidligere en del av Carlsen Fritzøe som har lang tradisjon innen salg av trelast og byggevarer. H. Carlsen ble etablert i 1903 og ble drevet av tre generasjoner. I dag heter selskapet Byggmakker CF, består av 25 varehus og er eid av Nord-Europas tredje største handelskonsern, Kesko, som skal sikre at vi alltid kan tilby våre kunder det beste innen produkter og tjenester til gode priser.

Byggmakker CF er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen vareområdene trelast, byggevarer, jernvarer, kjøkken og interiør. Vårt mål er å gi deg distriktets beste og hyggeligste service. Vi har fokus på kunde og kvalitet i alt vi gjør. Fornøyde kunder er svært viktig for oss, så derfor foretar vi jevnlige kundeundersøkelser. Vi har dyktige fagfolk som snakker samme språk som deg, som du er på fornavn med og som forstår hva du trenger for å få jobben gjort.

Med Byggmakker CF har du en solid samarbeidspartner du kan stole på og som anbefaler deg riktige løsninger. Uansett om du er en proff- eller privatkunde. Vi tar prosjektet ditt på alvor.

Les mer om at Carlsen Fritzøe har blitt Byggmakker

Personvernerklæring for Byggmakker CF AS

Navn:
Byggmakker Sandefjord
Adresse:
Hotvedtveien 6
Tlf
33 48 40 00