Carlsen Fritzøe – Runar

Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 25 moderne byggevarehus. Butikkene er lokalisert i åtte fylker på Sør- og Østlandet.

CF har solid og langsiktig norsk eier med lang tradisjon innen salg av trelast og byggevarer. H. Carlsen ble etablert i 1903 og drives av 3. generasjon.Carlsen Fritzøe har en sterk markedsposisjon lokalt og har de siste årene ekspandert sterkt.Totalt omsetter Carlsen Fritzøe for 2 milliarder og har 500 ansatte. Hovedkontoret er lokalisert i Sandefjord.Carlsen Fritzøe er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen vareområdene trelast, byggevarer, jernvarer, kjøkken og interiør. Vårt mål er å gi deg distriktets beste og hyggeligste service. Fornøyde kunder er svært viktig for oss, så derfor foretar vi jevnlige kundeundersøkelser. Vi har dyktige fagfolk som snakker samme språk som deg, som du er på fornavn med og som forstår hva du trenger for å få jobben gjort.Med Carlsen Fritzøe har du en solid samarbeidspartner du kan stole på og som anbefaler deg riktige løsninger.Vi ønsker deg velkommen til våre varehus.

CF har solid og langsiktig norsk eier med lang tradisjon innen salg av trelast og byggevarer. H. Carlsen ble etablert i 1903 og drives av 3. generasjon.

Carlsen Fritzøe har en sterk markedsposisjon lokalt og har de siste årene ekspandert sterkt.
Totalt omsetter Carlsen Fritzøe for 2 milliarder og har 500 ansatte. Hovedkontoret er lokalisert i Sandefjord.

Carlsen Fritzøe er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen vareområdene trelast, byggevarer, jernvarer, kjøkken og interiør. Vårt mål er å gi deg distriktets beste og hyggeligste service. Fornøyde kunder er svært viktig for oss, så derfor foretar vi jevnlige kundeundersøkelser. Vi har dyktige fagfolk som snakker samme språk som deg, som du er på fornavn med og som forstår hva du trenger for å få jobben gjort.

Med Carlsen Fritzøe har du en solid samarbeidspartner du kan stole på og som anbefaler deg riktige løsninger.

Vi ønsker deg velkommen til våre varehus.

Navn:
Carlsen Fritzøe
Adresse:
Hotvedtveien 6
Postnr/sted
3220 Sandefjord
Tlf
33 48 40 00