Clarion Collection Atlantic – Runar

På Clarion Collection Hotel Atlantic bor du med Sandefjords maritime historie i veggene, bare et steinkast unna jernbanestasjonen.

Hotellet

Hele hotellet er et levende museum med detaljer som forteller om hvalfangsten og dens betydning for byen. Her bor du i en ærverdig atmosfære preget av interiør fra tidlig 1900-tallet.

Mat og drikke

Frokosten står klar hver morgen, og på ettermiddagen serverer vi Afternoon Sweets. Hver dag kan du også spise Evening Meal hos oss om du vil. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Cash free

Clarion Collection Hotel Atlantic gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Like ved stasjonen og byens nye torg

Det er gangavstand til Sandefjords varierte utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også byens attraksjoner som Hvalfangstmuseet, vikingskipet Gaia og dampskipet Southern Actor i nærheten. Hotellet ligger bare et steinkast fra jernbanestasjonen, hyggelige handlegater og byens nye torg.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har fire møterom med kapasitet på opp til 60 personer i klasseromsoppsett. 

Historie

Området rundt Hotel Atlantic har en lang og spennende historie. Sandefjord var lenge en viktig havneby for landets hvalfangere. Det var herfra de første hvalfangstekspedisjonene gikk til Atlanterhavet i 1905, knapt ti år før Hotel Atlantic ble bygd. Selv om hvalfangsten avtok på 1960-tallet lever denne viktige epoken videre på Hvalfangstmuseet, i det berømte Hvalfangstmomumentet og på Hotel Atlantic.

Navn:
Clarion Collection Atlantic
Adresse:
Jernbanealléen 33
Postnr/sted
3201 Sandefjord
Tlf
33 42 80 00