Glassmester Kai Dysthe AS – Runar

Glassmester Kai Dysthe ligger sentralt i Sandefjord, har 6 ansatte og har vært i drift siden 1995. Innehaver Kai Dysthe har vært i glassfaget siden 1980 og har både svennebrev og mesterbrev.

Vi tar alle typer oppdrag. «Intet oppdrag er for stort, intet oppdrag er for lite» er vårt slagord. Vi har samarbeid med snekkere, slik at det blir enklere for deg som kunde. Vi har døgnvakt og kan nås hele døgnet på mobil 92 43 50 07. Vi har alt innen glass, speil og plast. Vi leverer skreddersydde løsninger hva måtte gjelde; glass over kjøkkenbenk, rekkverk av mange forskjellige typer, dører, vinduer, dusjdører og dusjløsninger m.m til fornuftige og konkurransedyktige priser.I et konkurransepreget marked setter vi høye krav til oss selv og vårt varespekter. Vi er derfor fullt bevisst på viktigheten av å være en sikker leverandør med anerkjente kvalitetsprodukter.

miljofyrtorn

Vår forretningsidé

Vi skal se kundens behov ved alt innen glass, speil og plast mm. Alt fra enkle glass og speilruter til komplette løsninger. Vi kan tilby våre kunder det meste innen fasong og farge.

Navn:
Glassmester Kai Dysthe AS
Adresse:
Østerøyveien 48
Postnr/sted
3236 Sandefjord
Tlf
33 45 40 40