OBS – Runar

Vi mennesker liker å ta smarte avgjørelser som effektiviserer en hektisk hverdag. Men likevel blir vi ofte distrahert av den beryktede tidsklemma, som gjerne går hardest utover planen om å handle dagligvarer for hele uka på ett og samme sted.

Og vips var vi tilbake på butikken flere ganger i uka, til tross for at handlelisten og månedsbudsjettet henger flinkt på kjøleskapsdøren.

Hos Obs slår vi et slag for å prioritere den smarte handelen, hvor du får gjort alle innkjøpene dine på samme sted, enten du trenger å fylle opp kjøleskapet for en travel uke, eller er på utkikk etter nye cherrox, turutstyr eller klær til barna.

Med litt planlegging trenger du nemlig bare én tur til Obs, for å få tak i alt du trenger av mat og nødvendig utstyr. På den måten blir det enklere å sjonglere en hverdag med barnehage, skole, jobb og fritidsaktiviteter på planen.

Hverdagshandelen du sparer tid og penger på

Hos Obs kan du være sikker på at du handler etter konkurransedyktige priser. Med romslige lokaler, stort produktutvalg og hjelpsomme ansatte sørger vi for at du alltid får en god handleopplevelse.

Dermed blir det både enklere og hyggeligere å handle smart, og handlingen går fra å være et strev til å bli en kunst som ikke lar seg knekke av tidsklemma. Det er tross alt de daglige valgene vi tar som preger hverdagen mest!

Smarte tips for en smart handel

Ved å benytte deg av våre digitale tjenester kan du enkelt holde deg oppdatert på gode tilbud, og handle enda smartere.

ShopExpress

Obs tilbyr alle sine medlemmer å handle med ShopExpress, som bidrar til en rask og enkel handel ved at du som kunde kan gå rett i selvbetjeningskassen, scanne medlemskort/app, betale og ta posene dine før du går. I tillegg til å spare tid og penger mottar du egne Shop Express tilbud du kan benytte deg av på neste handletur.

Coop medlems-app

Med Coop medlems-app på mobilen får du alltid registrert det du handler, slik at du får mest mulig utbytte ved årsskiftet. I Appen finner du også medlemskupongene dine og ukens kundeavis med gode tilbud.    

Coop Pay

Med den smarte funksjonen Coopay i medlems-Appen får du nå full oversikt over medlemskort, betaling og kvitteringer – på samme sted! Les mer om Coop Pay her.

Bruk bæreposene om igjen!

For å bidra til mest mulig gjenbruk selger Obs både bærenett og oppfordrer kunder til å bruke gamle bæreposer om igjen. Ved hjelp av denne smarte brette-metoden kan du enkelt ta med deg bæreposen i lomma før neste handletur

Bærekraft i Coop

Coop er etablert for å bidra til våre over 1,6 millioner eieres beste. Derfor er omtanke for mennesker, miljø og dyr og en bærekraftig utvikling viktig for oss.

Vi ønsker også å inspirere kundene våre til å gjøre sunne og bærekraftige hverdagsvalg som er bra for både dem selv og for kloden.
Basert på hvordan vi påvirker omgivelsene våre, vår egenart og innspill fra samarbeidspartnere har vi definert fem områder for vårt bærekraftsarbeid.

Navn:
Coop OBS
Adresse:
Foksrødveien 23
Postnr/sted
3241 Sandefjord
Tlf
33 42 12 50