Peppes Pizza – Runar

THE NORWEGIAN PIZZA DREAM

HISTORIEN OM PEPPES PIZZA

Louis og Anne på åpningen av Peppes første restaurant på Solli, 1970.

Norsk pizzahistorie starter way back i Amerika. Ekteparet Louis og Anne Jordan hadde bestemt seg for å flytte til Norge og tilbake til Annes Norwegian roots. Louis tenkte: Nytt land, nye muligheter. Var det noe som var missing over there som han kunne lansere? Anne fikk en idé:

– Honey, don’t ya think Norwegians would love pizza? sa hun.VennegjengEn gjeng med venner deler en av de aller første pizzaene på Peppes.

Peppes Pizza goes green – som en av de første restaurantene i Norge med salatbar.Det var ofte kø utenfor Peppes, da restauranten for mange ungdommer var en erstatning

for ”kjellerstua” hjemme.Folk ville ha pizza! Den tredje Peppesrestauranten åpner dørene på Sinsen få måneder etter åpningen av den første.

SIDEN MAI 1970 HAR MILLIONER AV NORDMENN DELT HISTORIER, HEMMELIGHETER, FAMILIESTUNDER, SENE KVELDER OG IKKE MINST PIZZA PÅ PEPPES.

Louis hadde fått servert sin Norwegian Dream; nemlig pizza – the American way. Det manglet verken på hunger eller guts, så han begynte umiddelbart the hard work med å gjøre sin nye pizza passion om til fremtid. For å sluke så mye pizza knowledge som mulig, tok han seg jobb på pizzarestauranten “Pepe Pizzeria” i Connecticut. Tilbake i Norge brukte Louis denne kunnskapen som inspirasjon til å skape en ny og unik amerikansk pizza. ”Peppes Pizza Pub” som vi først het, åpnet dørene for første gang i mai 1970 på Solli. Resten er norsk pizzahistorie. Og det gleder oss at du er en del av den.

DEN ORIGINALE PEPPESBUNNEN SKAPTE LOUIS UT IFRA SIN ERFARING FRA PIZZARESTAURANTEN I CONNECTICUT.

Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 1 800 ansatte. Vi er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør og har bygget opp en sterkt merkevare gjennom over 50 år.

Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en amerikansk pizzameny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til vår klassiske pizzalinje Classic Chicago, tilbyr vi også den spennende serien Freestyle California, med spennende toppinger på en tynn bunn.

Navn:
Peppes Pizza
Adresse:
Thor Dahls gate 1-5
Postnr/sted
3210 Sandefjord
Tlf
22 22 55 55