Vellykket sponsortreff hos Jotun AS – Runar

Vellykket sponsortreff hos Jotun AS

Tirsdag arrangerte vi et svært vellykket sponsorarrangement hos vår generalsponsor og byens stolthet, Jotun AS. Etter å ha spist en god frokost i den nye flotte kantina til Jotun AS samlet vi oss i det nye auditoriet (ikke så verst det heller…).

God stemning blant sponsorene da frokosten ble servert!

Etter at daglig leder i Runar Sandefjord Morten Mathisen ønsket alle velkommen holdt Morten Fon (konserndirektør Jotun AS) et engasjerende innlegg om Jotun AS. Her fikk vi et innblikk i byggingen av det nye hovedkontoret, historien til Jotun AS og hvordan kulturen har vært sentral i den enorme suksessen Jotun AS har hatt.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Morten-Fon-1024x768.jpg
Morten Fon

Neste post på programmet var utviklingen av norsk herrehåndball ved generalsekretær i Norges Håndballforbund Erik Langerud. Forsamlingen fikk et fint innblikk i hvordan håndballforbundet sammen med klubbene har løftet herrelandslaget fra en middelhavsfarer til et av verdens beste landslag.

Langerud kunne videre fortelle om den positive medlemsveksten norsk håndball har. Spesielt er det hyggelig å se at stadig flere gutter velger håndball som sin sport.

Til slutt poengterte Langerud at landslagene kun er en liten del av norsk håndball. Den aller største aktiviteten skjer daglig i hele Norges langstrakte land. Det er i alle hallene, i alle klubbene (store og små) som håndballens fremtid skapes!

Generalsekretær i Norges Håndballforbund – Erik Langerud

Så var det tid for noen av våre samarbeidspartnere.

Først ute var Miki Regnskap AS. Miki Regnskap AS har vært en viktig og trofast samarbeidspartner siden 90-tallet. Selskapet ble stiftet av Anne Grethe Kittilsen (mangeårig styremedlem i Runar Håndball) som et enkeltmannsforetak på 80-tallet. I 2002 ble Miki Regnskap AS stiftet og med seg fikk Anne Grethe en rekke dyktige medarbeidere. Og en av dem, Jørgen Kittilsen, er i dag daglig leder i selskapet. Miki Regnskap har kunder i de fleste bransjer og av varierende størrelse. Så hvis dere trenger en dyktig regnskapsfører, om dere er store eller små, kan vi trygt anbefale Miki Regnskap AS.

Neste sponsor var Ingeniør Ivar Pettersen AS. Selskapets daglig leder og eier Geir Ivar Pettersen kunne fortelle om et selskap i solid vekst. Ingeniør Ivar Pettersen AS leverer elektrikertjenester til både privat- og bedriftsmarkedet rundt Oslofjorden. Med kontorer i Moss, Oslo, Drammen, Vikersund og Sandefjord leverer vi våre tjenester til Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Telemark. Så hvis dere trenger en elektriker, det være seg privat eller til firmaet, er det bare å kontakte Ingeniør Ivar Pettersen AS!

Daglig leder Geir Ivar Pettersen – Ingeniør Ivar Pettersen AS

Så var tiden kommet til å presentere våre nye Generalsponsor, Sparebanken Sør (se egen sak, link under)

Tre flotte representanter for Sparebanken Sør – Fra venstre Beate Haakestad (banksjef Sandefjord), Tine Stange (rådgiver Sandefjord og ansvarlig for Runaravtalen) og Tryggve Moe (banksjef BM Porsgrunn, Skien, Bø og Sandefjord)

Til slutt var tiden kommet til en sportslig oppdatering av Leif Gautestad. Han var optimist, til tross for tabellsituasjonen. Han beroliget forsamlingen med at vi skal spille i eliteserien også kommende sesong. Om det skjer ved direkte ved plassering eller via kvalik vil tiden vise….

Daglig leder i Runar Sandefjord Morten Mathisen ønsker sponsorene velkommen