Runar – ØIF Arendal – Runar

Runar – ØIF Arendal

I kveld spiller gutta sin siste treningskamp før alvoret starter.  ØIF Arendal kommer på besøk og kampen starter kl. 18:00.  Det blir ikke solgt billetter til kampen da sittetribunen ikke vil bli dratt ut (det trenes på bane 2).

Men fortvil ikke, dere kan se kampen på TV.

Runar TV er selvsagt på plass og produser kampen.  Hvert år spilles det hundrevis av håndballkamper i Runarhallen.  For å gjøre opplevelsen best mulig har vi vår egen tv kanal….  Runar TV.  Vi ønsker å nå ut til enda flere og er avhengig av mer utstyr og flere frivillige for å få dette til.  Utstyret er kostbart, og vi håper du som står klubben nær ønsker å bidra i dette arbeidet.  Vi ønsker å tilrettelegge slik at flest mulig kamper kan sendes fra hallen, nå som publikum ikke i like stor grad kan komme å på kampene grunnet restriksjonene i samfunnet. 

Ønsker du å bidra klikk på linken:

https://no.sponsor.me/RunarTv

Og kampen finner dere på Facebook siden til RunarTv:

https://www.facebook.com/runartv