Elverum statistikk – Runar

Elverum statistikk

Vi må dessverre innrømme det, men statistikken mot Elverum er ikke bra sett med Runar øyne.

Totalt har vi spilt 53 ganger mot skogens menn og resultatet er 20 seire, 4 uavgjort og 29 tap. Total målforskjell 1.406 – 1.438.  Går vi bak tallene så ser vi at det begynner å bli fryktelig lenge siden sist vi vant.  Vi må faktisk tilbake til 2012/13 sesongen da Runar gutta vant 32 – 23 i Runarhallen.  Laget den gang inneholdt faktisk to av dagens spillere, da både Tobias Rivesjø (4 scoringer) og Tobias Glemming (smultring) var på banen.  Andre målscorere den gang var:

  • Stian Nøstdahl                  11
  • Kim Johansson                 6
  • Joakim Patriksson           5
  • Peter Nielsen                    4
  • Peder Trevland                1
  • Christopher Bjørklund   1
Stian Nøstdahl – 11 scoringer mot Elverum var bra saker!

Trener var Marinko Kurtovic og det var 1.180 tilskuere på kampen.

Det var for øvrig den sesongen bronsemedaljen røyk i siste sesong mot Bodø (Jokke, vi har ikke glemt redningen din 10 sekunder før slutt for Bodø!). 

Runar, Bækkelaget, FyllingenBergen og ØIF Arendal endte alle på 26 poeng.  Først ble Runar utropt som bronsevinnere av Håndballforbundes representant, til stor jubel for de fremmøtte i Runarhallen.  Etter 10 minutter kom kontrabeskjeden om at det var Bækkelaget som kom først på den interne tabellen for de 4 lagene og bronsemedaljen forsvant da inn til Tigerstaden.