Sandefjord Håndball – Runar Sandefjord – Runar

Sandefjord Håndball – Runar Sandefjord

I morgen entrer gutta parketten i Jotunhallen for sesongens andre lokaloppgjør.  Oppgjøret i Runarhallen endte med en klar Runar seier 31 – 20.

I motsetning til kampen i Runarhallen forventer vi en jevn batalje i Jotunhallen.  SH kommer rett fra en overbevisende 33 – 30 seier borte mot ØIF Arendal, mens vi skuffet mot Halden Topphåndball og tapte 33-28.  I kampen mot ØIF Arendal ledet SH hele 17- 11 til pause og til tross for at ØIF kom ajour i andre omgang klarte SH å ro i land den imponerende seieren.  I kampene før, mot Drammen HK og FyllingenBergen, var også SH godt med til pause.  Felles for de kampene var at en dårlig 10 minutters pause i andre omgang ødela alt. Så dersom SH unngår de dårlige periodene, blir nok morgendagens kamp, en del mer spennende enn vi på Haukerød ønske oss.

Hvi vi ser på SH sine målscorer hittil i sesongen, så har de hele 20 spillere som har notert seg på måltavla. Dette er klart flest i eliteserien og nærmest kommer ØIF Arendal og Haslum HK som begge har 17.  Følgende spillere har scoret 20 mål eller mer: