Runar Sandefjord – Nærbø Søndag kl 16:00 – Runar

Runar Sandefjord – Nærbø Søndag kl 16:00

Det er ikke til å stikke under en stol at vi er inne i en tøff sportslig periode. Fredagens ett måls tap mot nabo Sandefjord var tung å svelge.

Heldigvis er det ingenting som er så fort historie som idrett og seier til søndag vil bety mye for spillere, trenere og resten av klubben. Men det blir ingen enkel kamp. Ungguttene fra Nærbø ligger på en imponerende 5. plass i Eliteserien og har spilt seg frem til cupfinalen (spilles i romjula).

Nærbø er et jevnt besatt lag. De har gode bakspillere i Tord Haugseng, Andreas Horst Haugseng og Lars Sigve Hamre. Kantspillerne Sindre Heldal, Theodor Svensgård og Tord Aksnes Lode har også imponert mye så langt i sesongen.

Det er ikke enkeltspillerne som imponerer mest med Nærbø. Det er innsats og glød som er kjennetegnet til kameratgjengen fra Jæren. Men 3 av gutta har imponert så mye i november, at de alle ble med på månedens lag for november:

  • Andreas Horst Haugseng – Midtre bak
  • Tord Haugseng – Venstre bak
  • Sindre Heldal – Venstre kant

Hva så med oss selv? Til tross for litt for mange svake kamper i det siste, er det godt trykk og gode prestasjoner på treningen. Det gjenstår bare å få det ut i kamp. Hvis vi klarer det, er det gode muligheter for at poengene blir igjen på Haukerød.