SH beholdt plassen! – Runar

SH beholdt plassen!

Vi gratulerer Sandefjord Håndball med plass i neste års eliteserie.

Etter en thriller av en håndballkamp i går kveld, kunne gutta fra Bugården juble for 24-23 seier over Follo og 2-1 i seiere sammenlagt.

I gårsdagens kamp var Follo det førende laget i 1. omgang og kunne gå til pause med 14-12 ledelse. Pausen gjorde tydelig godt for Einar Veierøds mannskap for det tok ikke mange minuttene før SH hadde snudd kampen i 2. omgang. Drøye 6 minutter før slutt gikk SH opp i 24-20 ledelse og det som avgjort ut. Men Follo ga seg ikke, reduserte til 24-23 og hadde straffekast for utligning, 6 sekunder før slutt. Straffekastet gikk dog over og SH spillerne kunne juble for fortsatt plass i eliten!

SH målvakt Johan Bergqvist ble fortjent kåret til banens beste spiller!

Våre spillere og supportere kan dermed glede seg til to lokalderby kommende sesong, forhåpentligvis med fulle tribuner igjen😊

For de som er glad i statistikk kan vi nevne at vi har spilt 8 offisielle kamper mot SH og fasiten så langt er 6 seire, 1 uavgjort og 1 tap.