Siste nytt fra Tyskland! – Runar

Siste nytt fra Tyskland!

Det nærmer seg avgjørelse i Bundesliga 2021/22. Samtlige lag har spilt 36 kamper og har 2 kamper igjen (onsdag/torsdag og søndag)

I toppen står kampen mellom THW Kiel og SG Flensburg-Handewitt.  THW Kiel leder med 1 poeng og har avgjørelsen i egne hender.  Seier hjemme mot TBV Lemgo og borte mot Rhein-Neckar Löwen og gullet er i boks. Vi tror at de ror det i land, selv om bortekamper mot Löwen som oftest blir jevne!

Christoffer Rambos GWD Minden slåss i andre enden av tabellen.  Søndagens 24-23 seier mot Göppingen var svært viktig.  De ligger på 16 plass (17-20 rykker ned), 3 poeng foran Eulen Ludwigshafen og kan sikre seg plassen i neste runde, da nettopp Eulen Ludwigshafen kommer på besøk.   Mindens siste kamp er borte mot HSG Wetzlar, mens Eulen Ludwigshafen tar imot Göppingen hjemme.  Vi tror at Christoffer og lagkameratene avgjør det til torsdag!

På toppscorerlista ligger Christoffer på 13. plass med 175 scoringer på 36 kamper.  Tar vi bort straffekastene er det kun Julius Kühn (202) som har flere scoringer enn Christoffer (170).