Velkommen til en ny sesong – Runar

Velkommen til en ny sesong

Runars leder Jørn Magne Johannesen kunne ønske nye og gamle spillere velkommen til en ny sesong, da spillerne og støtteapparatet møttes i Runarhallen mandag ettermiddag.

Etter fjorårets sesong har hele 11 spillere forlatt klubben og det var naturlig med en presentasjon av både spillere og støtteapparat før det hele var i gang.

Jørn Magne orienterte om klubbens målsetting og det var å bli en del av toppen av norsk herrehåndball.

– Vi har investert 4 mill. koner i et ventilasjonsanlegg i Runarhallen i tillegg til et nytt lydanlegg, som spiller og ikke minst publikum vil få stor glede av, sa Jørn Magne. I tillegg har klubben investert i et nytt lysanlegg.

– Det er gledelig at mange av spillerne i stallen kommer fra egne rekker – og det er flott at det gror i 2004 og 2003 årgangen, fortsatte Jørn Magne, og gledelig er det også at våre egne Trym Bilov-Olsen og Christoffer Rambo endelig er tilbake i moderklubben etter flere års fravær.

Garderoben til herrene er pusset opp i løpet av sommeren, og der ble spesielt André Christensen og Tobias Rivesjö trukket fram som gode arbeidere.

Kenny Ekman, Mads Falck Rekstad og Tobias Rivesjø i nyoppusset garderobe. Ventilasjonsanlegget er pt. ikke ferdig, så lufta blir vesentlig bedre når arbeidene er ferdig om ca 2 uker!

Håndballgruppas daglige leder Morten Mathisen var neste mann på talerlisten.

– Det er viktig at kulturen i spillergruppen må bli bedre, og dette tar vi tak i allerede når hele laget samles på Gautestad første helgen i august. Da samles laget på hytta til trener Leif Gautestad til en «Kultur og verdiweekend». Spilleren skal enes om felles målsetting og skal også inngå individuelle forpliktelser og ikke mins bli kjent med hverandre.

Morten Mathisen orienterte også om en samarbeidsavtale som er inngått med 11 klubber i Vestfold og Telemark der Runar skal stille hver 1. mandag i måneden i de enkelte klubbene.

Morten Mathisen følger spent med på årets første trening med samtlige spillere.

Siste mann på talerlisten var Morten Fjeldskår som er klubbens medisinske ansvarlige sammen med Susanne Lehmann.

– Jeg vil at alle skader meldes meg, slik at hver enkelt raskt får den hjelp han trenger, sa Morten.

Han kunne også opplyse at den enkelt er ansvarlig for de medisinene de tar, og ba om at hver enkelt tok kontakt med han for å få en klargjøring om at medikamentene ikke står på dopinglistene.

Morten Fjeldskår

Til slutt takket trener Leif Gautestad for flott tilbakemelding fra spillerne for egentreningen de har gjort i sommeroppholdet, og informerte om at det vil bli Biptest!