Sommerprat med Christoffer – Runar

Sommerprat med Christoffer

Det er sommer, det er sol og vi har tatt en liten sommerprat med vår «hjemvendte sønn», Christoffer Rambo. 

Hvordan føles det å være hjemme Christoffer:

Det er deilig, men også litt rart.  Sitter med en følelse i kroppen at jeg snart skal reise ut igjen og at jeg må rekke å snakke med alle venner.  Sånn har det vært de siste 11 årene. En kort sommerferie i Sandefjord, før jeg skulle tilbake til Tyskland eller Frankrike!  Men, jeg berolige alle Runar-fans, jeg er for å bli!!!

Familien flyttet til Sandefjord ved nyttårstider, og vi regner med at det var godt å treffe dem igjen:

Ja, det var godt å treffe barna igjen.  Jeg hadde ikke vært sammen med de på 6 måneder så savnet var stort.  Spesielt tvillingene som nå hadde lært å snakke!  Da de reiste fra Tyskland kunne de kun enkelte ord, nå snakker de for fullt! 

Hvilke tanker har du om sesongen som kommer:

Litt vanskelig for meg å snakke konkret om tabellplassering, da jeg ikke kjenner vårt eget lag eller de andre.  Det jeg forventer at vi (klubben) sakte, men sikkert vil nærme oss toppen.  Forventer også at alle spilleren gjør alt de kan for å bli bedre og at det ikke er greit å tape. Vi kommer til å tape kamper, men vi skal alltid gjøre vårt beste!

Du skal i tillegg til å være håndballspiller, jobbe på Wang, hva tenker du om det:

Det blir en ny utfordring, veldig spennende og lærerikt.  Tror jeg trenger det og at det vil bidra til min egen utvikling.  Jeg skal arbeide 4 dager i uka og 2 timer hver dag.

Hva gjør du i ukene frem til fellestreningene starter 26. juli.

Nå er det 4 uker ferie, men det blir ikke så mye ferie.  Inneværende uke, har vært ganske rolig, men fra og med neste uke skal fysikken pleies.  Da blir det å løfte jern og gå en del på rulleski (litt bedre for ryggen å gjøre noe alternativ til asfaltløping).

Vi ønsker Christoffer og familien en solrik og god sommer og gleder oss til å treffe han igjen på første fellestrening 26. juli.  Da er det bare å stikke opp i Runarhallen kl. 17:00 på den åpne treningen.