Leif sin oppsummering av Skjærgårdsleken – Runar

Leif sin oppsummering av Skjærgårdsleken

Vi har tatt en liten prat med Leif og bedt han oppsummere Skjærgårdslekene.

Jeg er godt fornøyd med lagets utvikling forteller Leif.

Vi begynner å se konturen av god samhandling både offensivt og defensivt.  Det gleder meg også å se at de nye spillerne hever laget.

Når det gjelder nykommerne sier Leif:

Christoffer Rambo har levert på et veldig høyt nivå både offensivt og defensivt.  Han var turneringens desidert beste spiller.

Trym Bilov Olsen fremstår som både en god kelner og hardtskytende midtspiller.

Mads Falck Restad har vært kontringssterk og sikker i avslutningene fra kant.

Sander Rogne Myklebust har imponert med god fysikk, god bevegelighet, godt mottak og høy uttelling på skuddene.

Andre P. Tuzov viser seg som en fin tilvekst, med et godt skudd og gjennombrudd.  Fortsatt litt ujevn i prestasjonen, men det er ting vi jobber med frem mot seriestart.

Kristoffer Henriksen har bekledd flere posisjoner defensivt på en strålende måte.  Han tilfører laget energi og har også vist offensive kvaliteter som gjør at vi tror at han blir viktig for oss i fremtiden.

De unge gutta har også vist seg positivt frem og er i fin fremgang.

I tillegg gleder det å se at veteranene Jokke fortsatt kan stenge kassa, slik han gjorde det i andre omgang mot Drammen HK.

Det varierte litt i lagenes disposisjoner, har du noen tanker om det Leif:

Kampene mot Drammen HK og Kristiansand Topphåndball var verdifull trening for de beste i forhold til oppkjøringen.  Skuffende var det at både Haslum HK og FyllingenBergen stilte med svært reduserte mannskap mot oss.  Utbyttet av disse kampene ble ikke derfor helt hva vi hadde forventet, selv om det var fint at unggutta fikk rikelig med spilletid.

Til slutt en liten kommentar som arrangørene bør hensynta til neste års turnering.

Det var et merkelig kampoppsett som endte med at vi hadde kamper torsdag, fredag, lørdag og søndag, mens eksempelvis Drammen HK hadde onsdag, fredag og søndag (lørdagskampen mot Sandefjord Håndball valgte lagene å kutte ut da SH skulle ha to kamper etter hverandre!).  Dette må unngås neste år!