Dagen derpå prat med Leif – Runar

Dagen derpå prat med Leif

Hva sitter du igjen med av tanker etter gårsdagens kamp Leif?

Etter en litt seig start så fikk vi senket skuldrene og begynte å løpe i slutten av første omgang og i begynnelsen av andre.  Da gikk vi fra et mål bak, til 4-5 måls ledelse.  Da fikk vi større intensitet i forsvarsspillet vårt, noe som gjord at Haslum fikk veldig få skudd på mål.  Vi fremprovoserte tekniske feil, som igjen gjorde at vi kunne løpe kontra.

Når vi fikk lov å løpe, så tok vi med oss energien og ble mye mere bevegelige i angrepsspillet og spilte oss til mange gode sjanser.

Gøy å se at mange fikk bidra i perioder i kampen.  Gleder meg stort over å se Tobias Rivesjø gode prestasjon i begge ender av banen.  Det gleder et Runarhjerte å se de to hjemvendte Runar sønnene Christoffer Rambo og Trym Bilov Olsen lede troppene til en trygg seier.  Samtidig som ungguttene Nico, Oliver, Kristian og Adam kom inn på slutten av kampen med gode bidrag.

Fra tribunen er det gøy å se innsatsen til mange av spilleren.  Spesielt hvordan de kaster seg etter «løse baller»

Det er enormt inspirerende for oss å komme til en festpyntet Runarhall med en stor og meget kompetent arrangementstab som gjør håndballeventet til en super opplevelse.  Ikke bare for publikum, men også for oss på banen.  Jeg er meget imponert over at så «få» tilskuere (400), kan skape en sånn fantastisk atmosfære.  Det opplevdes som terningkast 6 og da gleder jeg til den dagen vi kan få lov å fylle opp hallen.

Så publikum, stående applaus til dere fra oss på banen.

Her er en del bilder tatt av Ander Ravn Karlsen (RavnFoto)