Runar Sandefjord – Bergen Håndball 37 – 32 – Runar

Runar Sandefjord – Bergen Håndball 37 – 32

Kampen startet med godt angrepsspill fra begge lag og få målvakts redninger.  Midtveis i første omgang vartet Jokke opp med noen redninger og vi økte til 14 – 9 på det meste.  Bergen kom tilbake og var bare to mål bak på stillingen 16 – 14.  Bra siste minutter begge veier og vi kunne gå til pause med en 18 – 14 ledelse.  God skyting av i første omgang Trym Bilov Olsen og Christoffer Rambo.

Starten av andre omgang gikk litt tråere for begge lag, før Bergen knappet innpå til kun et mål skilte lagene (21-20) til Runar.  Runar rykket i fra igjen til 24-21, før Bergen kom ett mål bak igjen (25-24).  Bergens målvakt Tord Vårdal hadde en god del redninger første halvdel av omgangen.  Runar ledelse varierte mellom 1-3 mål frem til det gjenstod drøye 5 minutter av kampen.  Da Glemming «stjal» ballen å satte inn 34-30 3 minutter før slutt, var kampen avgjort.

Fredrik Clementsen ble kåret til Bergens beste spiller, mens Sander Rogne Myklebust ble kåret til hjemmelagets beste spiller. Ellers var begge lags høyre bakspillere Christoffer Rambo og Birk Inselseth svært sentrale.