Runar Sandefjord – Nærbø IL Søndag 18:00 – Runar

Runar Sandefjord – Nærbø IL Søndag 18:00

Søndag spiller gutta om retten til kvartfinale i Norgesmesterskapet da Nærbø fra Jæren kommer på besøk.

Fire seriekamper er spilt og de tre første endte med solide seire før vi gikk på en smell onsdag borte mot Kolstad.  Hvorfor vi leverte såpass svakt i Trondheim har vi ikke fått analysert enda, men uansett hva vi kommer frem til, må vi opp på et helt annet nivå til søndag.

Nærbø står med kun seire så langt i sesongen.  De er et jevnt besatt lag, uten svakheter, men også uten de største stjernene.  De har en meget god målvakt i Vegard Bakken Øien, gode kantspillere og ikke minst en jevn bak rekke, med Andreas Horst Haugseng som eneren. Unggutta fra Jæren har blitt et år eldre siden forrige sesong og har beholdt stort sett hele laget.  Det er med andre ord et godt sammensveiset lag vi møter.

Vi tror at nøkkelen til søndagens kamp er at vi finner tilbake til det gode forsvarsspillet og at vi ikke skyter Bakken Øien til banens beste.  Unngår vi det, har vi stor tro på kvartfinale i cupen.

Og en ting kan vi være enige om folkens.  Det hadde vært innmari moro med cupfinale i Oslo Spektrum igjen.  Men skal det skje er det 3 hinder som må forseres og det første er til søndag.  Da kan din heiing være det som vipper kampen i vår favør!