Runar – Sandefjord Håndball – Runar

Runar – Sandefjord Håndball

Lokaloppgjør og supersøndag….

Søndag tar damelaget vårt imot Sandefjord til lokaloppgjør og kampen blåses i gang kl 17.15.

Sesongstarten har vært noe varierende for damene våre og laget står med 5 poeng etter 6 spilte kamper.

Da ekteparet Bach Hansen/Bach Nissen reiste hjem til Danmark etter fjorårets sesong mistet laget både treneren Kenneth og sin stjerne Mille. I tillegg har det vært mye frafall under pandemien så det er en betraktelig redusert tropp i årets sesong.

Det er imidlertid gledelig å se at årets trenerteam Erlend Årstein Hansen og Svein Hynne fungerer svært godt og at det er en fin tropp. Selv om det hadde vært ønskelig med noen flere å ta av og også flere på treningene.

Sesongen 2020/2021 ble en sesong uten kamper for 2. divisjon så vi må enda et år tilbake for å se sist lagene møtte hverandre. Da ble poengene delt likt, en seier til hvert lag. Utover det spilte lagene en treningskamp i oppkjøringen til årets sesong, hvor Runar vel vant knepent til slutt. 

Før søndagens kamp står SH med dobbelt så mange poeng som Runar, men med en kamp mer spilt. Sånn sett stiller gjestene med et klart favorittstempel om man ser på tabellen. Men det er litt skader og sykdom i begge lag så vidt vi vet, og lokaloppgjør er alltid åpne, så også denne kampen skal spilles før poengene kan deles ut.

Det er supersøndag og hallen vil være rigget til både dame og herrekampen så vi håper mange vil ta turen.

Vi heier på damene våre og håper de bretter opp ermene og gir oss en skikkelig kamp til søndag.

Lykke til!