En legende gir seg – Runar

En legende gir seg

For kort tid siden meddelte Tobias Glemming av inneværende sesong blir hans siste for Runar. Tobias ble pappa i høst og dette sammen med en meget krevende jobb, lar seg rett og slett ikke kombinere med topphåndball.

Larviksgutten Tobias kom til oss som 19 åring i forkant av 2011/12 sesongen.  Etter to sesonger gikk ferden vider til Follo (studier ved Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås). Deretter ble det Drammen HK for Tobias før han kom «hjem» igjen foran 2017/18 sesongen.

Totalt har Tobias spilt 157 kamper for de hvite englene og nettet 417 ganger!

Vi har full forståelse for Tobias valg, selv om vi selvsagt hadde ønsket oss flere sesonger med ballvirtuosen på høyre kant.

Men sesongen skal avsluttes med stil og vi vil helt sikkert kunne nyte en del delikatesser fra Tobias i enda noen måneder!

Bildene av Tobias er tatt av Anders Ravn Karlsen (RavnFoto)