Velkommen Robin – Runar

Velkommen Robin

Vi har blitt enige med høyrekanten Robin Gerhardsen Wulvik om en kontrakt på 1,5 år.

Ifbm. at Tobias Glemming meddelte at inneværende sesong ble hans siste, startet vi arbeidet med å finne en erstatter. Etter kort tid ble vi enige med Robin om en overgang fra Tønsberg Nøtterøy til Runar.

Opprinnelig var det tenkt en kontrakt fra og med neste sesong, men på grunn av den alvorlige økonomisk krisen Tønsberg Nøtterøy har havnet i, er Robin allerede Runarspiller fra og med i morgen.

Både vi og Robin synes det er kjedelig for norsk håndball og Nøtterøy spesielt, at klubben har kommet i så store økonomiske problemer.  Vi håper virkelig at klubben kan berges, ikke minst på vegne av alle de frivillige som bruker masse fritid på klubben de er glade i.

Robin (22 år) kommer opprinnelig fra Kolbotn og spilte hele sin ungdomstid for klubben.  Foran sesongen 2018/19 valgte han å melde overgang til Nøtterøy.  I inneværende sesong står Robin med 48 scoringer på 18 kamper.