Kristoffer Stenberg Henriksen gir seg – Runar

Kristoffer Stenberg Henriksen gir seg

Vi har lenge håpet at Kristoffer skulle fortsette også denne sesongen, men for kort tid siden bestemte Kristoffer seg for å «ta en pause».  Hvor lenge pausen varer er det vanskelig å forutse.  Kanskje skoa er lagt på hylla for alltid, eller kanskje han dukker opp igjen en gang i løpet av sesongen?

Kristoffer bor fortsatt i Halden og med en kjøretid på 4 timer for hver trening, er det klart at håndballen i Runar har gått på bekostning av tid med familie samt jobben.

Vi har full forståelse for at Kristoffer må prioritere familie og jobb fremfor håndballen fremover, selv om vi selvsagt hadde ønsket han med videre.

Sjeldent har vel en spiller på så kort tid og med så lite spilletid, gjort større inntrykk i Runar.  Kristoffer har en fantastisk innstilling, klager aldri og er en som virkelig sprer positiv energi i garderoben, så vel som i hele hallen.

Så har han jo vært en joker av rang. En spiller det er vanskelig å forberede seg mot. Uforutsigbar i spillestilen og ekstrem i enkelte situasjoner.

Vi takker Kristoffer for innsatsen og mimrer med noen bilder (alle tatt av RavnFoto).